Doprava a balné od 60 Kč. Odesíláme nejpozději následující pracovní den. Od srpna posíláme i na Slovensko.
Kód: 902015 900015 101115 Zvolte variantu | Značka: Camellus

Sirup Camellus Klasik Bezový

Neohodnoceno
90 Kč 148 Kč 256 Kč od 90 Kč
Skladem Skladem Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Varianta:
Můžeme doručit do:
6.12.2024 6.12.2024 12.12.2024 Zvolte variantu
Kategorie: Sirupy

Když na jaře rozkvetou bezové keře svými bíložlutými květy, jejich opojná vůně se rozlévá do širokého okolí. Stejně tak, když otevřete lahev našeho sirupu, ucítíte tuto nádhernou vůni. Náš bezinkový sirup je vyráběn ručně, bez použití konzervantů a umělých barviv. Skvělý svěží sirup z květů bezu černého je vhodný pro přípravu ledové letní limonády, zimního horkého nápoje, ale i k míchání alkoholických koktejlů.

A jak si náš sirup nejlépe připravit?

Jeho dokonalá chuť nejlépe vynikne v poměru 1:8 při míchání s pitnou nebo minerální vodou. Přidejte led a plátek citronu a získáte lahodnou limonádu! Perfektně vynikne i jako horký nápoj. Pro více nápadů na jeho přípravu, navštivte sekci Recepty.

Před použitím sirup lehce protřepejte, abyste nepřišli ani o trochu z jeho chuti. Pokud se v lahvi objeví kal, je čistě přírodního původu a na kvalitu vašeho nápoje nebude mít žádný vliv.

Jak sirup uchovat?

Náš sirup neobsahuje konzervanty, a proto je potřeba jej po otevření skladovat v lednici a spotřebovat do 1 měsíce. Zavřená lahev si nejlépe uchová svoje vlastnosti skladováním v temnu při teplotě do 25 °C.

Co náš sirup obsahuje?

Cukr, bylinný extrakt 46,5 % (voda, sušené květy bezu černého (3,4 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová). Ve 100 ml tak získáte: energetická hodnota 1187 kJ/279 kcal, tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 69 g, z toho cukry 69 g, bílkoviny 0 g, sůl 0 g.

Sirupy neobsahují alergeny uvedené v seznamu alergenů v příloze č. II k nařízení (EU) č. 1169/2011. Osobám citlivým na danou bylinu sirup nedoporučujeme.

Výrobce: Pro-Charitu s.r.o., 17. listopadu 170, 549 41 Červený Kostelec

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: